Co robi tajemniczy klient?
Polski klient w restauracji staje się coraz bardziej wymagający. Co za tym idzie, również jakość…
Polski klient w restauracji staje się coraz bardziej wymagający. Co za tym idzie, również jakość…
Kontroli ze strony Państwowej Inspekcji Sanitarnej możemy spodziewać się jeszcze przed rozpoczęciem działalności w branży…
Brud – to słowo nie pozostawia żadnych wątpliwości co do jego znaczenia. Wywołuje w nas…
Nie od dziś wiadomo, że kontrola żywności nie zawsze wiąże się z wizytacją odpowiednio wykształconego…
Już w 1900 roku André Michelin opublikował pierwszy z serii przewodników, dedykowany kierowcom poruszającym się…
Ciekawym nurtem w świecie kulinariów, który wyraźnie daje o sobie znać od pewnego czasu, jest…
Tego dania przedstawiać nikomu nie trzeba, ponieważ zrobiło wielką karierę na całym świecie. Pizza to…
Świat jest bardzo złożony. Składa się z wielu narodów, religii, zbiorów tradycji i obyczajów, które…
Zjawiskiem, które przyczynia się do popularyzowania kuchni świata wśród konsumentów jest strategia ofertowa i marketingowa…
Z czym kojarzy nam się Ameryka? Jednym z coca-colą, innym ze Statuą Wolności, a jeszcze…